حلوا بعنوان دسر بعد ازغذا خورده می شود که ظاهر زیبایی به سفره می دهد اگر تاکنون از این دسر درست نکرده اید توصیه میکنم این حلوای متفاوت را با این رسپی درست کنید
مواد لازم:
آرد سمولینا 3 لیوان
شیر 2 لیوان
آب 2 لیوان
شکر 2.5 لیوان
کره 125 گرم
پنیر سفید 250 گرم
روغن مایع
رویه:
پودر پسته
طرز تهیه:
روغن مایع و کره را در یک قابلمه ریخته رویش آرد سمولینا ریخته در حرارت کم تفت داده تا رنگش عوض شود و مرتب هم میزنیم در یک قابلمه دیگر شیر, آب, شکر راریخته می جوشانیم وقتی رنگ آرد سمولینا برنگ زرد طلایی در آمد شربت جوشیده را روی آن می ریزیم در این موقع مراقب بخار باشید کم مانده به جوشیدن پنیر خرد شده را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم از حرارت برداشته و دربش را گذاشته و میگذاریم بماند رویش پودر پسته می ریزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد