کوفتهکوفته شامل غذاهایی است که برای  تهیه کردن آن باید مهارت لازم را داشته باشید همه کسانی که کوفته ه ای خوب درست میکنند  علتش همین داشتن مهارت است ما هم برایتان امروز یک کوفته خوب آموزش میدهیم که باید همه مواد این رسپی را رعایت کنید تا کوفته های خوبی داشته باشید

 

فسنجان یکی از غذاهایی است که پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 400 گرم

پیاز 1 عدد

تخم مرغ  1 عدد

آرد سوخاری مقداری

نمک-فلفل سیاه و زیره

پلو:

برنج 2 لیوان

کره 1 قاشق

جعفری مقداری

شوید مقداری

روغن – نمک و آب

سبزیجات:

کدو 3 عدد

فلفل قرمز 2 عدد

 

در ظرفی گوشت چرخ کرده گذاشته رویش پیاز رنده شده, تخم مرغ را می ریزیم , نمک و فلفل و زیره می ریزیم  و خوب ورز میدهیم سپس آرد سوخاری ریخته وب ه ورز دادن ادامه میدهیمو تکه ه ای کوچکی برداشته  و شکل داده و تفت میدهیم . برنج را تفت داده ورویش آب جوش میریزیم و نمک می ریزیم ودربش را گذاشته تا بپزد وقتی پخت دربش بسته بماند سپس جعفری و شوید حرد شده را داخل برنج ریخته و مخلط میکنیم فلفل قرمز و کدو ها را به شکل انگشتی برش میدهیم در روغن مایع اول  کدوها را تفت داده برداشته سپس فلفل قرمز ها را سرخ میکنیم کوفته ها را درسنی فر چرب شدده گذاشته در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  یک کاسه را خیس کرده و برنج ر ا ریخته و فشار میدهیم در ظرف برگردانده در کناره های برنج کوفته ها و سبزیجات را می ریزیم و سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد