معلوم و واضح است که کرم کارامل در ایران طرفدار زیادی دارد و معمولا در مهمانی ها گذاشته میشود در این بخش می خواهیم طرز درست کردن کرم کارامل البته از نوع فندقی را آموزش دهیم این هم شیوه درست کردن آن
مواد لازم:
شیر 750 گرم
تخم مرغ 7 عدد
شکر 2 لیوان
وانیل 1 پاکت
فندق ریز خرد شده نصف لیوان
روغن 1 قاشق
طرز تهیه :
در یک قابلمه کوچک 1لیوان شکر را ریخته و در حرارت قرار میدهیم وقتی کاراملی شد از حرارت برمیداریم حالا کارامل را در ظرفی می ریزیم که بتوانیم آن را در فر بگذاریم و میگذاریم سرد شود اگر کارامل سرد نشود ترک برمیدارد. در یک قابلمه شیر را ولرم کرده و 1 لیوان باقییمانده از شکر را میریزیم هم میزنیم تا ذرات شکر حل شود وقتی حل شد فندق ریز خرد شده, کره نرم شده و وانیل را ریخته و هم میزنیم حالا در یک کاسه ریخته ور ویش تخم مرغ هم زده شده می ریزیم و خوب هم میزنیم روی کارامل این مواد راریخته و در سینی فر میگذاریم در سینی آب ریخته در فر 150 درجه بمدت 40-45 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد در دمی محیط سرد میکنیم سپس حداقل 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم سپس برگردانده و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد