از خواص و فواید سرکه چه میزان اطلاع دارید چه کاربردها و مصارفی دارد و چه خاصیت هایی به بدن ما می رساند انواع سرکه چه تفاوت هایی با هم دارند و چگونه باید از آن ها نگهداری کرد؟
اسید سیتریک موجود در سرکه، هضم و جذب کلسیم موجود در سرکه و سایر موادغذایی را آسان میکند و در سوخت و ساز بدن موثر است.
سرکه می تواند باکتریهای مضر سیستم گوارشی را از بین ببرد، بنابراین افرادی که در سیستم گوارش خود با مشکلاتی نظیر: یبوست، نفخ، اسهال، دل درد و دفع نامرتب مزاج مواجه اند، میتوانند با مصرف سرکه به رفع این مشکل بپردازند.
سرکه میتواند ترشح اسید معده را متعادل کرده و از بروز گاز معده جلوگیری کند.
سرکه در رفع جرم دندان و التهاب لثه موثر است. به منظور رفع بوی بد دهان و نیز سفیدی دندانها، هفتهای یک بار دندانهای خود را با مسواک آغشته به سرکه مسواک بزنید.
در صورتی سرکه میتواند در کاهش وزن تاثیرگذار باشد که فرد از رژیم غذایی مناسبی جهت کاهش وزن پیروی کند، در غیر این صورت سرکه تاثیری در کاهش وزن نخواهد داشت.
بخور سرکه ی رقیق شده در رفع گرفتگی بینی ناشی از سرماخوردگی موثر است و سردردی را که در اثر بدی هوای محیط، بخار حمام و زیادی صفرا باشد، معالجه میکند.
سرکه در درمان بوی عرق بدن، قارچ پا و ورم پا موثر است و میتواند در رفع احساس گرگرفتگی پاها تاثیر قابل توجهی داشته باشد.
سرکه ضدعفونی کننده قوی است و میتواند به عملکرد سمزدایی کبد کمک کرده و صفرا را از بین ببرد.
دوام سرکه نامحدود است. حتی اگر بعد از مدتی کدر شود و رسوب کند، همچنان خاصیت دارد.