در منوی کیک امروز کیکی را آمورزش میدهیم که همه دوستش دارند چون بقدری ساده و لذیذ است که خواستم آن را به شما هم یاد بدهم حتما خواهید پسندید
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
آرد ذرت 1 لیوان سر خالی
کشمش قرمز 1 لیوان
آرد 1 لیوان
کره ذوب شده 2 قاشق
خامه نصف لیوان
رنده پوست لیمو 1 عدد
شکر نصف لیوان
وانیل 1 پاکت
عسل 2 لیوان
بکینگ پودر 1 بسته
طرز تهیه :
ظرف پیرکس مستطیل و مربعی شکل را با کره چرب میکنیم و مقداری آرد می پاشیم. در یک کاسه تخم مرغ ها, شکر را با هم مخلوط کرده آنقدر هم زده تارسفید رنگ شود سپس بقیه مواد را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم آرد ذرت و آرد معمولی را باهم مخلوط کرده و کم کم میریزیم سپس کشمش ها را در آرد غلطانده میریزیم مایه را در ظرف ریخته نصف کشمش ها را ریخته و در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بعد ار مین ساعت بقیه کشمش ها را ریخته و دوباره در فر قرار میدهیم بعد از پخت 10 دقیقه بماند تا ولرم شود سپس برش میزنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد
این کیک به نظر خوشمزه ست دستتون درد نکنه