این روزها که در فصل انار هستیم در خانه همه پیدا می شود بخاطر همین خواستم مربای آن را هم آموزش بدهم فقط برای صبحانه از این مربا نخورید بله در کنار وعده ه ای غذایی هم میتوانید استفاده کنید این مربا خیلی خوشمزه است
.
مواد لازم:
انار بزرگ 3 عدد
شکر 1 لیوان
آب نصف عدد لیمو ترش
طرز تهیه :
1 عدد انار را دانه دانه کرده و 2 تای دیگر آبش را میگیریم. در یک کاسه انارهار ار یخته رویش شکر می ریزیم سپس آب انار را ریخته و مخلوط میکنیم سپس در حرارت متوسط میگذاریم تا بجوشد وقتی جوشید آب لیمو را می ریزیم و مخلوط میکنیم سپس در حرارت کم بمدت 40-45 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد و به قوام لازم برسد قوامش باید نه خیلی سفت و نه خیلی آبدار باشد توجه کنید که وقتی سرد می شود غلیظ تر می شود در شیشه ریخته و در جای سرد قرار دهید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد
عالی بود