گل کلم جزو سبزیجاتی است که خاصیت زیادی دارد و در این فصل به وفور یافت می شود بادرست کردن این غذا مواد مغذی و آنتی اکسیدانی را به بدنتان برسانید ما این خوراک را با خمیر یوفکا درست کردیم و آن را مدرنتر و متفاوت کردیم تا همه از خوردن آن لذت ببرند
موادلازم:
گل کلم 1 عدد
ماست 3 قاشق
خردل 2 قاشق مربا
پاپریکا – زیره – ریحان1 قاشق چای
نمک و فلفل سیاه
یوفکای باقلوا 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه :
گل کلم را در بخار بمدت 15-20 دقیقه می پزیم همانطور درسته در یک ظرف پیرکس قرار می دهیم رویش مخلوط ماست, پاپریکا, خردل سیر می مالیم و با یوفکا رویش را می پوشانیم روی یوفکا مخلوط روغن زیتون و تخم مرغ می ریزیم بمدت 15 دقیقه در فر 200 درجه قرار میدهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد