این کوفته مزه متفاوتی دارد و این متفاوت بودن مزه به دلیل وجود سس شنبلیله است درست کردن این کوفته بسیار آسان است و همه مواد موجود آن رادر یخچال دارند
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
جعفری یک دسته
آرد سوخاری
نمک و فلفل سیاه- زیره-
گوجه فرنگی 2 عدد
سس:
شنبلیله یک دسته
پیاز 1 عدد
کره 2 قاشق
آرد 2 قاشق
شیر 2لیوان
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل و جوزهندی
رویه:
پنیر پیتزا
طرز تهیه :
در ظرفی گوشت چرخ شده را می ریزیم رویش پیاز رنده شده می ریزیم و جعفری را هم ریز خرد کرده و اضافه میکنیم سپس نمک و فلفل و زیره را می ریزیم و خوب ورز میدهیم در آخر آرد سوخاری می ریزیم و کوفته ها را گرد کرده و کمی پهن می کنیم در ظرف پیرکس چرب شده گذاشته رویش گوجه فرنگی ها را می ریزیم در فر 180 درجه گرم شده و 80 درصد میپزیم حالا برای درست کردن سس پیاز رنده شده را در روغن و کره تفت میدهیم آرد را اضافه کرده تا بوی خامی آرد گرفته شود می پزیم شنبلیله خرد شده را ریخته سپس شیر را کم کم میریزیم سپس زرده تخم مرغ و نمک وفلفل سیاه می ریزیم و جوزهندی رنده شده را هم اضافه میکنیم قوامش باید کمی سفت باشد از فر کوفته ها را در آورده و رویش سس می دهیم سپس پنسر پیتزا را رویش رنده میکنیم و دوباره در فر قرار میدهیم تا رویش طلایی شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد