اگر این کیک را یک روز قبل درست کرده و در یخچال قرا ردهیم بعدا برش بزنیم و سرو کنیم نتیجه اش بسیار عالی تر خواهد شد
مواد لازم:
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
کاکائو 1پاکت
بکینگ پودر 1 پاکت
وانیل 1 پاکت
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
توت سیاه نیم کیلو
طرز تهیه :
در کاسه تخم مرغ ها, شکر و کاکائو را می ریزیم سپس شیر , و روغن مایع را ریخته خوب مخلوط کرده و از این مواد 1 لیوان را برداشته کنار میگذاریم و سپس بقیه مواد را می ریزیم و مخلوط می کنیم در ظرف پیرکس چرب شده مواد را می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم بمدت 45 دقیقه بپزد حالا 1 لیوان موادی که کنار گذاشته بودیم در یک ظرف ریخته سپس و توت سیاه را ریخته و با توت پوره شده مخلوط میکنیم حالا کیک را از فر در آورده و وقتی کمی ولرم شد این سس را روی کیک می ریزیم برش داده و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد