browni

اگر این کیک را یک روز قبل درست کرده و در یخچال قرا ردهیم بعدا برش بزنیم و سرو کنیم نتیجه اش بسیار عالی تر خواهد شد

مواد لازم:

شکر 1 لیوان

شیر 1 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

کاکائو 1پاکت

بکینگ پودر 1 پاکت

وانیل 1 پاکت

آرد 2 لیوان

تخم مرغ 3 عدد

توت سیاه نیم کیلو

طرز تهیه :

در کاسه تخم مرغ ها, شکر و کاکائو را می ریزیم سپس شیر , و روغن مایع  را ریخته  خوب مخلوط کرده و از این مواد 1 لیوان را برداشته کنار میگذاریم  و سپس بقیه مواد را می ریزیم  و مخلوط می کنیم در ظرف پیرکس چرب شده مواد را می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم بمدت 45 دقیقه بپزد حالا 1 لیوان موادی که کنار گذاشته بودیم در یک ظرف ریخته سپس و توت سیاه را ریخته و با توت پوره شده مخلوط میکنیم  حالا کیک را از فر در آورده و وقتی  کمی ولرم شد این سس را روی کیک می ریزیم برش داده و سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد