top-xx-tips-to-moisturize-dry-skin

 

خانمهای باردار  در زمان حاملگی از نظر سلامتی  ناراحتی های زیادی دارند که یکی از این ناراحتی ها مشکلات پوستی است .  در زمان حاملگی چون هورمونها متعادل نیستند ناهنجاریهایی در پوست بوجود می آید که در این بخش  به مشکلات پوستی در دوران بارداری اشاره ای میکنیم که از مشکلات شایع  دوران حاملگی محسوب میشوند

زنان در دوران بارداری با مشکلات جسمی زیادی روبه رو می شوند که از جمله آن ها می توان به مشکلات پوستی اشاره کرد؛ در این دوران به علت بر هم خوردن تعادل هورمونی، پوست دچار تغییراتی می شود. ممکن است یک روز پوست شاداب و روز دیگر کدر باشد. در این مطلب به نقل از « prevention» به تغییرات پوست در دوران بارداری اشاره شده است.

 

آکنه:

یکی از شایع ترین مشکلات پوستی آکنه است که باید با استفاده از مواد طبیعی آن را رفع کرد. از آن جا که در این دوران پوست حساس می شود، از اسکراب استفاده نکنید.

رنگ پوست:

  به مرور زمان قسمت های تیره بدن تیره تر می شود. خال ها و کک و مک ها که قبل از حاملگی داشتید، بزرگ تر می شود. لکه های قهوه ای یا لکه  های مادرزادی نیز تیره تر می شود.

کف دست:

  کف دست ها ناگهان قرمز می شود. این مشکل در ماه دوم بارداری شایع است.

 

پوست چرب:

 به علت تغییرات هورمونی در بدن، پوست چربی بیشتری ترشح می کند. بنابراین میزان مصرف آب را افزایش دهید و از طریق راهکارهای طبیعی، چربی پوست را کنترل کنید.

 

خشکی پوست:

  برای پیشگیری از خشکی پوست در دوران بارداری لازم است مصرف میوه های آبدار مانند هندوانه و پرتقال را که باعث شادابی پوست می شود، افزایش دهید.

 

جوش های ریز:

 این مشکل زمانی رخ می دهد که فرد به نوعی غذا حساسیت پیدا کند. برای درمان جوش با متخصص زنان و زایمان مشورت کنید.

 

ترک های بارداری:

  در این دوران ترک های پوست در زیر بغل و ران پا مشاهده می شود که علت آن افزایش وزن در دوران بارداری است. برای کم کردن یا پیشگیری می توان پوست را با روغن های طبیعی مانند رزماری، روغن زیتون و روغن بادام ماساژ داد.

 

 
کف پا:

 

به علت تغییرات هورمونی و افزایش وزن کف پا نیز همانند کف دست قرمز می شود. ماساژ منظم کف پا با روغن های گیاهی تنها راه حل این مشکل پوستی در این دوران است.
پسوریازیس:
نوعی ناراحتی پوستی حاد است که لکه های پوستی قرمز و ملتهب با پوسته سفید ایجاد می کند.
منبع- پارسی طب