stress-women-and-men

 

تحقیق جدیدی که به بررسی و ارزیابی تاثیرات عوامل اجتماعی و اقتصادی بر سلامت روحی پرداخته، دریافت زنانی که در مناطق محروم بریتانیا زندگی می کردند در مقایسه با زنانی که در مناطق ثروتمندتر هستند، دو برابر بیشتر احتمال دارد که به اضطراب مبتلا شوند.

 

اما ، در مردانی که در مناطق فقیر نشین و ثروتمند زندگی می کردند هیچ ارتباط با ابتلا به اختلال اضطراب فراگیر دیده نشد.

اولیویا رمس (از دانشگاه کمبریج) می گوید:زنانی که در محله های فقیر نشین زندگی می کنند نسبت به زنانی که در مناطقی کمتر محروم هستند، دو برابر بیشتر احتمال دارد به این اختلال مبتلا شوند.

این امر نشان دهنده ارتباط محرومیت و بیماری های روحی است، اما به نظر می رسد این ارتباط در مردان وجود ندارد.

اختلال اضطراب فراگیر یکی از شایع ترین بیماری های روحی در جوامع مدرن است.

این تحقیق به بررسی 20000 زن و مرد در نورفلوک پرداخت و متوجه شد مردانی که سلامتی خود را ضعیف ارزیابی می کنند نسبت به کسانی که فکر میکنند سلامتی خوبی دارند، پنج برابر بیشتر احتمال دارد به اختلال اضطراب فراگیر مبتلا شوند.

اما در مقابل زنانی که فکر می کردند سلامتی ضعیفی دارند سه برابر بیشتر احتمال داشت به این اختلال مبتلا شوند.

به طور کلی ، هم در زنان و هم در مردان اختلال اضطراب با بالا رفتن سن به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرده بود.

اولیویا می گوید: تحقیق ما نشان داد افرادی که از سلامتی خود درک ضعیفی دارند و آن را در وضعیت خوبی تصور نمی کنند، خیلی بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به اختلال اضطراب فراگیر هستند. البته هنوز روشن نیست که چرا باید چنین ارتباطی بین ادارک ما از سلامتی و رشد اضطراب، وجود دارد.

این تحقیق بخشی از یک تحقیق بزرگتری است که در سطح اروپا انجام شده و به دنبال کشف رابطه بیماری های مزمن و سبک زندگی مردم است.

در طی دوره 15 ساله این تحقیق، محققان با استفاده از پرسشنامه ای درباره سلامتی و سبک زندگی افراد، قادر بودند تا برخی عواملی که به تضعیف سلامتی منجر می شد را خنثی کنند.

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد