رسپی خیلی آسانی است و در کنار غذا استفاده می شود بخصوص در کنار غذاهای گوشتی و ماهی بسیار ایده آل است
مواد لازم:
قارچ 9-10 عدد
پنیر 5 قاشق رنده شده
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 قاشق
طرز تهیه :
پوست قارچها را تمیز میکنیم و ساقه اش را جدا میکنیم حالا پنیر رنده شده , آرد, تخم مرغ را خوب هم میزنیم حالا داخل قارچها را با این مواد پر میکنیم در روغن گرم سرخ میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد
خیلی خوبه اما قارچ سوخاری که در سس شامل تخم مرغ زده شده و یه قاشق ارد سفید و ادویه غلتانده می شه و بعد سرخ می شه هم خیلی خوشمزه ست