شیرینی پرتقالی

این شیرینی مناسب کودکان است شیرینی  تخم مرغ ندارد باعث می شود دیرتر بیات شود من بجای آرد سفید از آرد سبوس دار استفاده کردم ولی مواظب باشید که همه شیرینی را نخورید! از این مقدار 18-20 عدد شیرینی بدست می آید. دقت کنید که این شیرینی خیلی زود می پزد پس گاها آن را کنترل کنید که نسوزد از رو و زیرش معلوم م می شود که چه زمانی پخته است

مواد لازم:

آب پرتقال 1 لیوان

شکر 1 لیوان

روغن زیتون 1 لیوان

جوش 1 قاشق مربا ( با بکینگ پودر عوض نکنید)

آرد گندم 4 لیوان

رنده پوست 1 عدد پرتقال

طرز تهیه :

در یک کاسه روغن,شکر ریخته با میکسر هم میزنیم سپس اب پرتقال, رنده پوست پرتقال, آرد, جوش ریخته  با میکسر به هم زدن ادامه میدهیم از خمیر تکه ه ایی به اندازه گردو برداشته شکل حلزونی میدهیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن می چینیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد