زردچوبه سرشار از آنتی اکسیدان است بخاطر همین منفعت های زیادی برای بدن دارد و پزشکان مصرف زردچوبه را توصیه می کنند بخاطر همین این سوپ را برایتان آموزش میدهیم و هم اینکه زردچوبه به مرغ طعم خوبی میدهد
ران مرغ 1 عدد
فلفل سبز 2 عدد
فلفل قرمز 1 عدد
آرد 1 قاشق
رشته سوپ 1 استکان
کره
روغن مایع
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
نمک و آب مرغ
رویه:
جعفری مقداری
لیمو 1 عدد
طرز تهیه :
ران مرغ را میپزیم-در تابه مقدار خیلی کم روغن مایع ریخته و فلفل قرمز و سبز خرد شده را در آن تفت میدهیم سپس کره می ریزیم آرد می ریزیم و تفت می دهیم و آب مرغ را می ریزیم و آب جوش را هم میریزیم سپس رشته را اضافه میکنیم نمک می ریزیم وقتی رشته پخت داخلش مرغ پخته ریش ریش شده می ریزیم زردچوبه ریخته هم میزنیم در موقع سرو رویش جعفری خورد شده و آب لیموی تازه می ریزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد