گیاهی با طبع گرم ، برای تقویت معده بسیار مناسب است و همچنین اگر بعد از غذا همراه با چای میل شود تاثیر دوچندانی خواهد گذاشت . این سبزی از دسته سبزی هایی است که در بین ما ایرانی ها استفاده کمتری دارد اما پیشنهاد میکنیم که حتما از این گیاه استفاده کنید. در این مطلب به بررسی فواید و روش های مختلف استفاده از این سبزی را شرح میدهیم.
– صفرابر: به صورت دم كرده صبح و عصر به جاي چاي ميل شود. 3 گرم در 200 سيسي آب جوش 20 دقيقه دم گردد.
– بادشكن: بالاي غذا از دم كرده آن مانند شماره 4 استفاده شود.
– خلطآور: دم كرده مانند شماره 4 استفاده شود.
– قاعدهآور: به صورت جوشانده سه بار در روز 5 گرم در 150 سيسي آب استفاده گردد.
– مقوي قلب: به صورت جوشانده 2 گرم در 150 سيسي آب جوش آورده 20 دقيقه دم كرده بالاي غذا ميل شود.
– كساني كه تب مالت دارند از جوشانده كاكوتي استفاده كنند.
– اشخاصي كه رماتيسم دارند ميتوانند از كاكوتي استفاده كنند به صورت حمام يعني 100 گرم كاكوتي در 3 ليتر آب جوشانده در وان ريخته داخل وان بنشينيد.
– براي سياه سرفه 5 گرم كاكوتي را در 300 سيسي آب جوشانده و دم كرده روزي 3 فنجان بنوشند.
– چاي كاكوتي بعد از غذا نه تنها مانند چاي سياه آهن بدن را دفع نميكند بلكه هضم غذا را آسان ميكند.
– براي برونشيت مزمن از دم كرده كاكوتي 3 گرم در 300 سيسي آب روزي 4 فنجان ميل شود.
– براي جلوگيري از خونريزي بيني از دم كرده كاكوتي استفاده شود و پنبهاي را آغشته به كاكوتي در بيني بگذاريد.
– كساني كه اعضاي بدن آنها ضعيف شدهاند از حمام كاكوتي مانند روش رماتيسم استفاده كنند.
– براي درمان سياتيك از حمام كاكوتي مانند رماتيسم استفاده كنند، و همچنين كاكوتي را به صورت ضماد در محل سياتيك بگذارند.
– كاكوتي تقويت كننده نيروي جنسي آقايان است.
– در تابستان يك نوشيدني خوب جهت خنك شدن بدن است.
بسیارعالی
سپاس برای مطالب مفیدترین
اما لازم بذکراست که تصویر فوق مربوط به گیاه کاکوتی نمی باشد
کاملا درست است این تصویر مال آویشن است احتمالا. کاکوتی واقعی این است و خیلی کوچک است
اتفاقا تصویر ، کاملا درسته و مربوط به خالواش ، کاکوتی یا کوتکوتو هست
اگه میشه مطالب بیش تری بذارید ممنون
مطالب عالی بود
مرسی ازمطالب مفیدتون “خداقوت”