food-allergies-image

مصرف برخی مواد خوراکی می تواند در بروز انواع آلرزی های پوستی تاثیرگذار باشد کهیر،چین و چروک،التهاب پوست و دیگر عارضه های پوستی می تواند در ایجاد این عارضه ها تاثیرگذار باشد از چه مواد غذایی باید دوری کرد تا آلرژی نگرفت

علائم آلرژی غذایی تنها کهیر و مشکلات جلدی نیست و حتی می‌تواند بر زیبایی چهره افراد اثر بگذارد.

 کارشناسان هشدار می‌دهند وجود آلرژی حتی به صورت بسیار خفیف در افراد می‌تواند سبب مشکلات پوستی در آنها به هنگام خوردن انواع مواد غذایی شود.

گفتنی است، موادی چون غذاهای حاوی پروتئین گندم، گلوتن، لبنیات و شکر می‌توانند سبب واکنش‌های جانبی در پوست و حتی بروز چین و چروک در برخی افراد شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، چنانچه فرد پس از خوردن غذاهایی حاوی گندم، انواع شیرینی و یا محصولات لبنی دچار احساس نفخ در معده و بر افروختگی صورت شد این نشانه داشتن حساسیت به این نوع مواد غذایی است و مصرف آنها باید تحت نظارت پزشک صورت گیرد.

پژوهشگران حتی اعتقاد دارند مصرف پنیر با ایجاد لکه‌های سیاه زیر چشم مرتبط است.

پژوهشگران با مطالعه در طب باستانی کشورهای مختلف دریافته‌اند که هر نوع مشکل در بدن و یا بیماری می‌تواند انعکاسی در سطح پوست داشته باشد.

براساس تحقیقات تغییرات شیمیایی و هورمونی مرتبط با هضم انواع موادغذایی می‌تواند بر سلامت پوست اثر بگذارد. به گفته دانشمندان مصرف بیش از حد شکر نیز می‌تواند سبب ایجاد چین و چروک بر سطح پوست به ویژه در ناحیه پیشانی و ایجاد خط اخم شود.

مصرف گلوتن و بروز حساسیت در بدن می‌تواند سبب واکنش التهابی بدن و پف کردن صورت شود.

افراد مبتلا به روزانه نیز در صورت رعایت دقیق رژیم غذایی می‌توانند صورتی فارغ از لکه‌های سرخ و ملتهب داشته باشند. کارشناسان اعتقاد دارند مصرف شکر و قند همچنین به دلیل اشباع سطح مواد قندی می‌تواند سبب بروز آکنه در سطح پوست شود.

باشگاه خبرنگاران جوان