دسرترکیه10

این دسری که آموزش میدهیم  دسر رشته خطایی تقلبی است حتما می گوئید یعنی چه منظورمان اینست که شبیه دسر رشته خطایی است ولی اصلا در آن رشته خطایی وجود ندارد اکنون ببینیم این دسر چگونه آماده می شود

مواد لازم:

تخم مرغ متوسط 2 عدد

شکر نصف لیوان

آرد سمولینا نصف استکان

آرد نصف لیوان+ 2 قاشق

بکینگ پودر 1 پاکت

وانیل 1 پاکت

خامه 200 گرم برای لایه میانی

شربت:

شکر 1.5 لیوان

آب 1.5 لیوان

آب لیموی تازه 3 قطره

دسرترکیه

 

دسرترکیه1

دسرترکیه2

دسرترکیه3

دسرترکیه4

دسرترکیه5

دسرترکیه6

دسرترکیه7

دسرترکیه8

دسرترکیه9

دسرترکیه11

طرز تهیه :

اول شربت را آماده میکنیم  در یک قابلمه  1 لیوان شکر ریخته و 1.5 لیوان آب اضافه میکنیم  تا وقتی ذرات شکر حل شود هم میزنیم  اگر در این مدت هم نزنیم شربت سفت می شود وقتی جوشد حرارت را کم کنید 3 قطره آب لیمو بریزید 5 دقیقه دیگر بجوشانید و میگذاریم شربت سرد شود حالا در یک کاسه  تخم مرغ ها راریخته  رویش نصف لیوان شکر بریزید و3-4 دقیقه با میکسر هم بزنید سپس آرد سمولینا, بکینگ پودر, وانیل و آرد را می ریزیم و با میکسر هم میزنیم  حالا در یک ظرف خامه را ریخته و 2-3 قاشق شیر بریزید تا راحت خامه باز شود و خوب مخلوط کنید.

حالا یک ظرف پیرکس در اندازه کوچک و گرد را چرب می کنیم و خیلی کم آرد پاشی کرده  و مایه کیک را ریخته در فر 170-180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 30-35 دقیقه بپزد حالا میگذاریم سرد شود و از قالب در می آوریم از وسط نصف کرده قسمت بالا را در ظرف مورد نظر قرار داده  کمی از شربت سرد را با ملاقه می ریزم رویش  سپس خامه را میمالیم  نصفه دیگر را رویش قرار داده بقیه شربت را کم کم ریخته میگذاریم نیم ساعت بماند رویش را با مواد دلخواه تزیین و سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد