برخی افراد با وجودی که رژیم های سفت و سخت میگیرند باز هم لاغر نمی شوند و هنوز هم با اضافه وزن مواجه هستند چه اشکالاتی در رژیم گرفتن آن ها وجود دارد و چگونه می توان این مشکل را در بدن آن ها رفع کرد
دکتر کرمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: در اکثر موارد افرادی که از رژیم غذایی خاصی پیروی میکنند سعی میکنند در حین انجام آنها خود را گول بزنند که لاغر شدهاند، در صورتی که در واقعیت چنین است که رژیم آنها تأثیری نداشته و جواب نداده است.
وی افزود: اگر غذا به اندازه کافی نخورید و درست ورزش نکنید وزنتان تغییر نمیکند و میزان غذایی که میخورید به درستی سوزانده نمیشود.
دکتر کرمانی در خصوص حذف کردن وعدههای غذایی تصریح کرد: یکی از اطلاعات نادرستی که در طی سالها به ما گفته شده این است که کم خوردن یعنی کاهش وزن. البته این حرف چندان بیمعنا نیست، میتوان گفت که کم خوردن غذاهای بیفایده و بد مانند شیرینیها و چربیهای ناسالم میتواند به کاهش وزن کمک کند اما حذف وعدههای غذایی به طور کلی باعث بهم خوردن متابولیسم بدن میشود.
وی اظهار داشت: یکی از مشکلات تیروئیدی که به کاهش وزن هم مربوط میشود، کم کاری تیروئید است. در واقع در این شرایط بدن شما هورمونهای کافی برای تنظیم فعالیت متابولیسم تولید نمیکند این تصور بسیار سخت است که وقتی بخواهید وزن کم کنید و در همان حال بدنتان به خاطر تغییرات هورمونی با شما در حال جنگ بوده و به شما میگوید وقت خوردن است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان خاطرنشان کرد: این نکته مهم است که خواب و کمبود وزن با هم ارتباط دارند و کمبود خواب نه تنها باعث میشود که بیشتر در معرض خوردن احساسی قرار بگیرید بلکه از طرفی میزان کورتیزول (عامل محرک اشتها) خون را هم افزایش میدهد.
باشگاه خبرنگاران جوان