وقتی این کوفته را می خورید عین اینکه گوشت دارد هم برای گیاهخواران بسیار ایده آل است و هم اینکه از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است با این مقدار 12 عدد کوفته بدست می آید
مواد لازم:
لوبیا سفید 1 لیوان
پیاز کوچک 1 عدد
جعفری مقداری
شوید مقداری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1.5 لیوان
آرد سوخاری 3 قاشق
زیره- فلفل سیاه- نمک
روغن مایع برای سرخ کردن
ارد سوخاری برای آغشته کردن
طرز تهیه :
لوبیا سفید را از عصر خیس کرده و فردا صبح آبش را خالی میکنیم و میگذاریم بپزد تا نرم شود وقتی پخت آب اضافی آن را دو ریخته و میگذاریم سرد شود و با بلندر پوره می کنیم حالا در یک کاسه ریخته مقداری شوید, جعفری ریز خرد , نمک و فلفل, زیره و 1 حبه هم سیر و پیاز رنده شده و تخم مرغ و 1.5 قاشق آرد و آرد سوخاری ریخته و خوب مخلوط میکنیم و دست را خیلی کم چرب کرده و شکل میدهیم اگر مثل خمیر نشود و شکل نگیرد مقداری آرد یا آرد سوخاری اضافه میکنیم حالا در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن داغ سرخ میکنیم سپس روی کاغذ حوله ای قرار داده تا روغن اضافی آن برود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد