با مخلوط کردن انواع مواد غذایی می توان سوپ های متنوعی درست کرد که حتی اسم بعضی از انها را تاکنون نشنیده ایم امروز می خواهیم شما را با نوع دیگری از سوپ ها آشنا کنیم که این سوپ مخصوص کشور ترکیه است که اسمش سوپ اسفناج و گندم است اکنون شما را با این سوپ بیشتر آشنا میکنیم
مواد لازم:
گندم 230 گرم معادل 1.5 لیوان ( از شب قبل خیس میکنیم)
اسفناج 300 گرم
آب 6 لیوان
نمک 2 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 کاسه
سس:
روغن زیتون 4 قاشق
نعنای خشک 2 قاشق مربا خوری
ترخون خشک 1 قاشق مربا خوری( اختیاری)
طرز تهیه :گندم خیس شده را با مقداری آب می پزیم . اسفناجها را شسته و میگذاریم آبش برود و ریز خرد میکنیم حالا به گندم های پخته شده 6 لیوان آب ریخته و اسفناجها را می ریزیم و میپزیم حالا در یک کاسه تخم مرغ و ماست را می ریزیم و خوب هم میزنیم و کمی از آب سوپ را هم به این مواد مخلوط کرده حالا این مخلوط را کم کم به سوپ می ریزیم و در حین ریختن مرتب هم میزنیم 3 دقیقه مرتب هم زده تا بپزد سپس نمک می ریزیم .برای درست کردن سس در یک تابه روغن زیتون ریخته سپس نعنای خشک ریخته و ادویه جات دیگر را اضافه میکنیم
بجای روغن زیتون میتوانید از کره هم استفاده کنید اگر تند دوست دارید می توانید سس فلفل تند هم اضافه کنید میتوانید گندم را بعد از خیس کردن در زود پز بمدت 20 دقیقه بپزد
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد