املت از خوراکی هایی است که بیشتر در صبحانه استفاده می شود در این بخش ما املت را با سس ئ و سبزیجات دیگر طعم دار میکنیم اکنون بخوانید و نحوه درست کردن آن را یاد بگیرید
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
پیاز کوچک 1عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
فلفل سبز 2 عدد
فلفل قرمز نصف عدد
گوشت خرد شده 20 گرم
طرز تهیه :
تابه رادرحرارت گذاشته و پیاز خرد شده ریخته سپس گوشت و فلفل های خرد شده را تفت می دهیم نمک و فلفل می ریزیم داخلش گوجه فرنگی خرد شده میریزیم و در حرارت کم می پزیم سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده به سفیده مقداری نمک ریخته در تابه خیلی کم روغن ریخته سفیده را ریخته در حرارت کم بپزد از تابه برداشته این بار مخلوط زرده تخم مرغ و نمک ریخته در حرارت کم بپزد سپس روی تخم مرغ سفید می ریزیم داخلش مواد گوشتی را ریخته دو طرفش را تا زده دوباره رویش از مواد گوشتی می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد