این شیرینی اگر مدتی هم بماند باز هم نرم است بخاطر همین برای مهمانی بسیار ایده آل است در میان شیرینی های سیب این شیرینی از همه رسپی ها بهتر است باور ندارید امتحان کنید
مواد لازم:
کره 125 گرم نرم شده
شکر 2.5 قاشق
نشاسته نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر نصف پاکت
وانیل 1 پاکت
آرد 1 لیوان+ 2 قاشق
مواد د اخلی:
سیب بزرگ 2 عدد
شکر 2 قاشق
دارچین 1 قاشق چای
گردوی نیمکوب 1 استکان
طرزتهیه:
در یک کاسه کره نرم ش ده را ریخته رویش تخم مرغ می ریزیم سپس نشاسته, شکر, بکینگ پودر, وانیل و آرد را کم کم می ریزیم خوب مخلوط کرده خمیر نرمی بدست می آید
حالا سیب ها را پوست کنده در یک تابه رنده میکنیم رویش شکر و دارچین می ریزیم و مخلوط میکنیم و سیب را می ریزیم و تا زمانیکه سیبها آبش را بکشد میپزیم سپس گردو را می ریزیم از حرارت برداشته و میگذاریم سرد شود حالا خمیر را به 3 قسمت تقسیم کرده هر کدام را روی سطحی که کمی آرد پاشیدیم قرار میدهیم با کمک وردنه نه کلفت و نه نازک باز میکنیم و با درب قابلمه گرد میکنیم وکناره های اضافی ان را برمیداریم هر خمیر را به 4 قسمت تقسیم میکنیم روی هر قسمت با کمک چاقو برشهایی میزنیم ( مثل تصویر) سپس در قسمت وسط مواد سیب را گذاشته حالا کناره ها را که برش زده بودیم روی مواد داخلی می آوریم
در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 20-25 دقیقه قرار میدهیم تا رویش طلایی شود حالا از فر در آورده و میگذاریم سرد شود وقتی سرد شد رویش پودر قند می پاشیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد