چرا در مراسم عزاداری به افراد داغدیده خرما و حلوا می دهند چرا این خوراکی ها برای این گونه مراسم تهیه دیده شده اند این خوراکی ها چه تاثیراتی روی این افراد می گذارند
محمد دریایی درباره مواد غذایی سالم اظهار داشت: بهعلت تغییر الگوی زیست و تغذیه, طبیعت و سرنوشت اکثر انسانهای نسل کنونی “سرد و تَر” است.
بهگفته دریایی از طرفی فشارهای زندگی ماشینی باعث افزایش اضطرابها و نگرانیهای روحی و روانی شده است چرا که طبیعت اضطراب و اندوه نیز سرد است و دومین عامل سردی در بدن است.
این مشاور طب سنتی افزود: ذات غم و اندوه ؛ سرد است, انسان با شنیدن اخبار غمانگیز بهخصوص غم از دست دادن عزیزانش، بدنش سرد و سودساز میشود لذا به همین دلیل در فرهنگ تغذیه ایرانی؛ در مراسم سوگواری غذاهایی با طبع گرم خرما, گلاب, قهوه و حلوا سِرو میشود, چرا که این مواد غذایی سودا را از بین میبرد و تحمل غصه را بیشتر میکند و صبرآفرین میشود.
دریایی گفت: بهعکس، انسان وقتی شاد و مسرور است, حرکت گلبولهای قرمز خونش بیشتر شده و رنگ رخسارش زیبا میشود؛ انسان وقتی در محیطهای شاد به سر میبرد بدنش بهحالت نرمالتری قرار میگیرد.
وی بیان میشود: بیسبب نیست که حیات و زندگی گرم آفریده شده و بهمجرد اینکه روح از بدن خارج میشود بدن سرد و یخ میشود, غذاهای مصرفی نیز دقیقاً همین اثر را دارند.
این مشاور طب سنتی عنوان کرد: متأسفانه با تغییر فرهنگ تغذیه, غذاهای با طبع گرم و جادویی مانند آبگوشت که مفید و بهترین غذا برای رفع ناراحتیهای جنسی و زودانزالی است، تحت الشعاع قرار گرفتند.
دریایی خاطرنشان کرد: غذاهای ایرانی مانند کالجوش, اشکنه, نرگسی و … از سفره ایرانی برچیده شده است و غذاهای با طبع سرد مانند برنج در ناهار یا شام مصرف میشود.
تسنیم