یک پای خوش طعم هم میتواند بعنوان غذا استفاده شود حتی برای مهمانی های عصرانه هم خوبست در این بخش شیوه درست کردن پای تره فرنگی را که خیلی خوشمزه است قرار دادیم که این پای از رسپی ترکیه است امیدوارم مورد پسندتان واقع شود
مواد لازم:
تره فرنگی 1 کیلو
آرد 1 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 استکان
فلفل سیاه 1 قاشق چای
پاپریکا 1 قاشق چای
زیره 1 قاشق چای
آرد ذرت نیم کیلو
تخم مرغ 2 عدد
نمک
بکینگ پودر 1 بسته
طرز تهیه :
تره فرنگی ها را تمیز کرده و می شوئیم سپس ریز خرد میکنیم و با روغن خیلی کم تفت می دهیم همه ادویه جات را ریخته سپس میگذاریم سرد شود حالا در یک کاسه تخم مرغ ها؛ شیر, روغن مایع, نمک و با دست هم میزنیم حالا 1 لیوان آرد, بکینگ پودر, کمی نمک ریخته و هم میزنیم آرد ذرت را کم کم میریزیم سپس تره فرنگی سرد شده را می ریزیم و مخلوط میکنیم باید در قوام کیک باشد بخاطر همین آرد ذرت شاید این همه لازم نباشد حالا در ظرف چرب شده می ریزیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرا رمی دهیم تا بپزد
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد