575757

اگر دچار سرماخوردگی شدید یا آنفلوانزا شده اید و می خواهید از روش های درمانی تغذیه ای در این زمینه بهره بگیرید توصیه می کنیم از رژیم غذایی مخصوص این بیماران بهره بگیرید تا دچار مشکل نشوید

در هنگام بروز آنفلوانزا بدن شما به کالری بیشتری نیاز دارد چون هر چه درجه حرارت بدن بالاتر می‌رود، سوخت و ساز بدن نیز افزایش می‌یابد.

داشتن برنامه غذایی نامناسب در طول دوره این بیماری استعداد ابتلا به آنفلوآنزا را تشدید می‌کند و طول مدت بیماری را نیز طولانی می‌نماید.
بهترین راه برای جلوگیری از این روند، ترکیب یک رژیم غذایی مناسب است.

سوپ و غذاهای آبکی دیگر بخصوص زمانی که با مرغ طبخ می‌شود، به مرطوب نگه داشتن بینین، جلوگیری از کم آبی بدن، و مبارزه با التهاب گلو کمک می‌کند. چای داغ نیز درد گلو را تسکین داده و از گرفتگی بینی جلوگیری می‌کند.

میوه‌های خانواده مرکبات حاوی ویتامین سی هستند و اگرچه از انفلوآنزا جلوگیری نمی‌کنند، اما می‌توانند طول دوره آن را کاهش دهند. همچنین ویتامین سی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.
غذاهای تند ضد احتقان هستند. خوردن فلفل تند و یا ترب کوهی به تسکین علائم بیماری کمک می‌کند. موز سرشار از پتاسیم است و از عرق کردن، تهوع، استفراغ، و یا اسهال جلوگیری می‌کند. زنجبیل نیز از تهوع جلوگیری می‌کند و تسکین دهنده سایر بیماری‌های معده است.

در مقابل خوردن غذاهای تند و اسیدی، شیرینی، غذاهای چرب، فراوده های لبنی، به هیچ وجه در طول دوره آنفلوآنزا توصیه نمی‌شود.

msn،