89+8
حساسیت و آلرژی به شکلات دارند با چه علائمی در بدنشان مواجه می شوند چه تغییراتی در بدن آن ها ایجاد می شود و راههای رفع این حساسیت ها و آلرژی ها کدامند چرا بدن آن ها با خوردن شکلات واکنش نشان می دهد و علت این امر چیست؟

براساس پژوهش‌ها بروز زخم و یا آفت دهانی می‌تواند علل مختلفی داشته باشد، از جمله استفاده از دندان مصنوعی که باعث ضربه متعدد به لثه می‌شود و در اثر آن زخم بر روی لثه ایجاد می‌شود.
گفتنی است، وجود بیماری کم‌خونی و فقر آهن همینطور کمبود ویتامین B12 نیز می‌تواند باعث زخم در دهان شود.
براساس تحقیقات پژوهشگران دانشگاه کالج لندن، حساسیت به ثئوبرمین که یک آلکالوئید موجود در شکلات است و یا اسیدسالیسیلیک موجود در زغال‌اخته، تمشک، توت‌فرنگی، قهوه، بادام، پنیر و بادام‌زمینی نیز می‌تواند باعث ایجاد زخم در دهان شود.
کارشناسان بروز استرس را نیز در بروز زخم در دهان مؤثر می‌دانند و آنها را نوعی پاسخ سیستم ایمنی به ترس و استرس می‌دانند.
کارشناسان برای جلوگیری از بروز زخم و آفت در دهان علاوه بر رعایت بهداشت دهان و دندان، خوردن مواد غذایی چون گوشت قرمز، شیر، تخم‌مرغ، برنج قهوه‌ای و سبزیجات دارای برگ تیره چون کلم را به افراد توصیه اکید می‌کنند.
استفاده غیر اصولی از مسواک همچنین می‌تواند باعث آسیب به مخاط دهان شود.
سایر بیماری‌ها چون سرطان و انجام شیمی‌درمانی، خوردن غذاهای سخت و سفت چون نان تست، چیپس، ابتلا به سرطان دهان، مصرف داروهای ضدالتهابی و انواع مسکن‌ها و استعمال سیگار می‌‌تواند در بروز زخم‌های دهان اثرگذار باشد.