میوه خشک شده چه ارزش غذایی دارد و فرق آن با میوه معمولی چیست متخصصین تغذیه در مورد این خوراکی چه نظری دارند در هر صورت میوه تازه و سالم بهترین گزینه برای تغذیه است
برخی از مواد غذایی به ظاهر مورد تبلیغات مثبت قرار میگیرند و هر روز به تعداد مصرف کنندگان آنها به خاطر فواید سلامتیشان افزوده میشود اما در باطن این خوراکیها اصلاً جنبه سلامتی ندارند.
نوشابههای انرژی زا از جمله این خوراکیها هستند. این نوشابهها میتوانند خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا 40 درصد افزایش دهند.
میوههای خشک شده خوراکیهای خطرناک دیگری هستند که برای حفظ طراوت آنها، شرکتهای تولید کننده از دی اکسید گوگرد استفاده میکنند. در واقع این میوهها به اندازه آب نبات مضرند و فواید سلامتی آنها از نظر ویتامینها و فیبر هیچ گاه مانند میوه تازه نیست.
چوب شور به ظاهر یک میان وعده بدون چربی است اما در واقع هیچ گونه ارزش غذایی ندارد. آرد سفید موجود در آن نیز خیلی سریع منجر به افزایش قند خون میشود و احساس گرسنگی را افزایش میدهد.
نوشیدنیهای ورزشی طیف دیگری از خوراکیهای به ظاهر سالم ولی خطرناک هستند که اساساً فقط از قند و رنگهای مصنوعی تشکیل شدهاند.
ماستهای طعم دار، سوپهای کنسرو شده و کوکتلهای میوه را نیز میتوان به این لیست ناسالم اضافه کرد.
msn