اگر می خواهید رگ های عروقی بدنتان دچار آسیب نشوند از برخی مواد غذایی مفید در این زمینه کمک بگیرید چون برخی از خوراکی ها می توانند باعث پیشگیری از انسداد عروق شوند
سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه با اشاره به مواد غذایی که باعث باز نگه داشتن رگهای عروقی میشوند، گفت: غذاهایی که معمولاً برای باز شدن رگها مفید هستند بیشتر موادی است که آنتیاکسیدان دارند مثل ویتامینهای A,D,E که بیشتر در همه مواد غذایی به ندرت یافت میشوند و نمیگذارند رگها بگیرد.
وی ادامه داد: بنابراین باید در غذاها ویتامین مثل ویتامین E در جوانه گندم و ویتامین D در مرکبات و ویتامین D در هویج که پیش ساز ویتامین A است و همینطور در سبزیجاتی که با رنگ سبز تیره و سبزیجات زرد و نارنجی ویتامین A دارند، ویتامین D در ماهیها و میگوها و در بعضی از روغنهای گیاهی یافت میشوند و اخیراً در شیر هم به صورت مکمل اضافه میکنند تا شیرها غنی شوند.
متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: اگر مواد غذایی ویتامینها و آنتیاکسیدانها را داشته باشند میتوانند به راحتی رگها را باز کنند و کمک کنند به رگهای عروقی و مورد دیگر این است که این ویتامینها و آنتیاکسیدانها در املاح نیز یافت میشوند مثل املاح زینک و روی اینها همه مواد مناسبی هستند که باعث باز نگه داشته شدن رگهای عروقی میشوند.