IMG_2023
نان تست چه تفاوت هایی با دیگر نان ها دارد و چه فرقی در کیفیت و ارزش آن با دیگر نان ها وجود دارد تاثیرات آن روی بدن ما چگونه است و دیگر نان ها چه تفاوتی از نظر تغذیه ای با این نوع نان دارند

شهاب اولیایی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی،با اشاره به کیفیت انواع نان گفت: با توجه به این که آرد مورد استفاده برای انواع نان‌ها متفاوت است و البته نوع تهیه و پخت آن ها نیز با یکدیگر تفاوت‌هایی دارد، به طبع در کیفیت نیز با هم فرق دارند.
دکتر اولیایی ادامه داد: آردی که برای تهیه نان‌های تست مورد استفاده است، آرد سفید تصفیه شده است که فاقد فیبر است و از این نظر نسبت به سایر نان‌ها دارای فواید کمتری است و از حیث کیفیت پایین‌ترین درجه را در بین دیگر نان‌ها دارد.
وی در ادامه افزود:  آرد نان‌های لواش نیز تقریباً مشابه با آرد نان‌های تست است و آرد نان‌های تافتون و بربری به ترتیب از لحاظ نکات ذکر شده دارای درجات بالاتری از نان لواش و تست هستند.
این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد نان سنگک به دلیل داشتن مقدار زیادی سبوس و فیبر بهترین نان در بین نان‌های ذکر شده است و البته علاوه بر آرد مواد افزودنی که مانند جوش شیرین و بکین پودر به هنگام پخت به این نان‌ها باعث تغییر در کیفیت آنها شده و موجب از بین رفتن و دفع املاحی نظیر آهن و… می‌شود و همچنین باعث مشکلاتی نظیر مشکلات گوارشی در مصرف کننده می‌شود.باشگاه خبرنگاران جوان