عطر و طعم کمپوت به بسیار پرطرفدار است این رسپی نرم و خوش عطر است و برای مادرانی که تازه بچه بدنیا آورده اند بسیار عالیست چون شیر را زیاد میکند
مواد لازم:
به 2 عدد
شکر 1 لیوان
آب پرتقال 1 عدد
آب 4 لیوان
میخک 3 عدد
چوب دارچین 1 عدد
انار نصف عدد
آب لیموی تازه 2 قاشق
آب انار 1-2 قاشق
طرز تهیه :
پوست به ها را میگیریم بخاطر اینکه سیاه نشوند داخل مخلوط آب و آب لیمو قرار می دهیم با اسکوپ بستنی به هار ا توپ کرده در یک قابلمه متوسط شکر, آب ولرم, آب پرتقال, چوی دارجین, میخک می ریزیم سپس به های اسکوپ شده را می ریزیم اگر میخواهید رنگ مربا قرمز شود دانه های به را در یک پارچه قرار داده میبندیم و در قابلمه قرار میدهیم وقتی همه مواد را ریخته در حرارت متوسط میگذاریم بپزد وقتی جوشید از حرارت برداشته تا کمی سرد شود سپس چوب دارچین و میخک را در می آوریم سپس انار و آب انار میریزیم و ملایم هم میزنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد