cda3212464f4def5892a136d9bdb3e1c

برای مزه دارکردن آب از چه روش هاییی بهتر است استفاده کنیم و بهترین طعم دهنده ها طبیعی و بی ضرر در این زمینه کدامند از چه میوه هایی می توانیم استفاده کنیم  تا آب را خوش طعم تر و خوشمزه تر کنیم

سم زدایی؛ یکی از بهترین و مهم ترین شیوه های حفظ سلامت است. فرآیندی ضروری برای بدن موجب بهبود سیستم هضم و جذب، افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی، کمک به کاهش وزن، شادابی و نشاط پوست، تنفس بهتر، ضد پیری ، جلوگیری از ریزش مو و افزایش قدرت تفکر می شود. در یک کلام، سم زدایی کلید بهره مندی از جسمی سالم و قوی است که تا حد بسیاری بیماری ها را از ما دور می کند.

تمامی آنچه در خصوص سم زدایی گفته شد موجب آن گشت در این گزارش شما را با یکی از بهترین راه های تسریع کردن و شدت بخشیدن به روند سم زدایی آشنا کنیم. راهی ساده، کم هزینه و در عین حال اثر بخش که متأسفانه چندان مورد توجه ما قرار نمی گیرد. صحبت از مصرف آب است، نوشیدنی فوق العاده که اثری شگفت انگیز بر بهبود روند سم زدایی بدن دارد. علی رغم نقش غیر قابل انکار این نوشیدنی، بسیاری از مردم به بهانه طعم نداشتن از مصرف آب پرهیز می کنند. به همین دلیل در اینجا شما را با راه های آشنا می کنیم که نه تنها آب را طعم دار و خوش طعم می کنند بلکه به خواص آن اضافه می کنند.

لیمو

هزاران دلیل وجود دارد برای اینکه روز خود را با آب و لیمو شروع کنید. این ترکیب نه تنها به زدودن سم های بدن کمک می کند بلکه انرژی بخش است و احساسی از تازگی و نشاط به شما می دهد.

خیار

از آنجایی که خیار ویژگی مرطوب نگه داشتن بدن را با خود به همراه دارد می تواند فواید بی شماری برای بدن به همراه داشته باشد. این ویژگی ها زمانی که با آب ترکیب می شود چندین برابر می شود و نوشیدنی با خاصیت ضد التهابی در اختیار ما می گذارد.

نعنا

نعنا منبعی است سرشار از آنتی اکسیدان است و به رفع سوء هاضمه و درد معده کمک قابل توجهی می کند.علاوه بر این، آب و نعنا نوشیدنی بدون شکری است که خاصیت سم زدایی دارد.

زنجبیل

این گیاه و ادویه نسبتاً تند ماده است بی نظیر در بهبود سیستم هضم غذا؛ بنابراین توصیه می شود چند تکه کوچک زنجبیل به آب اضافه کنید و از مزایای بی نظیر آن بهره مند شوید. نوشیدنی که در کنار هضم بهتر جذب مواد مغذی بدن را افزایش می دهد.

منبع naturalnews

 شفقنا زندگی،