black sign woman symbol

سالخوردگانی که با مشکل عفونت ادراری مواجه می شوند از چه روش هایی در این زمینه باید کمک بگیرند و بهترین راههای رفع این مشکل در میانسالان کدام است توصیه متخصصین اورولوژی در این زمینه چیست؟

در جوانان عفونت‌های دستگاه ادراری با علائمی مانند سوزش، درد و اصرار شدید به ادرار کردن مکرر خود را نشان می‌دهند. اما علائم عفونت ادراری در میانسالی می‌تواند مبهم باشد.

زنان بیشتر از مردان به عفونت‌های ادراری مبتلا می‌شوند و تقریباً هر زن در زندگی خود به طور متوسط یک بار مبتلا به این عارضه خواهد شد. این عارضه بخصوص در میانسالی شایع است.

کاهش شدید در سطح استروژن پس از یائسگی باکتری‌ها را تشویق به رشد در مجرای ادرار می‌کند. عفونت‌های ادراری ممکن است هنگام استفاده از استخر نیز رخ دهد. علاوه بر این پروستات بزرگ شده در مردان نیز می‌تواند خروج ادرار را کند کرده و منجر به عفونت ادراری در مردان شود. در هر دو گروه زنان و مردان، پیری اعصاب مثانه منجر به تجمع ادرار می‌شود و این علت یک محیط ایده آل برای رشد باکتری‌ها ایجاد می‌کند.

علائم مبهم عفونت ادراری شامل سردرگمی، اضطراب، خستگی، از دست دادن اشتها و … است و همیشه نمی‌تواند بخصوص در افراد مسن با درد و سوزش همراه باشد. بدبو شدن ادرار، رنگ غیر طبیعی آن و وجود خون در ادرار از علائم دیگر هستند. کمردرد ناشی از عفونت‌های ادراری می‌تواند به این مفهوم باشد که عفونت به کلیه‌ها گسترش یافته است.

عفونت ادراری باید با آنتی بیوتیک درمان شود. در صورت عدم درمان و انتشار آن به کلیه‌ها، عفونت‌های بالقوه کشنده در جریان خون رخ می‌دهد.

نوشیدن مایعات و تخلیه فوری ادرار برای از بین بردن باکتری‌ها راهی مفید است. مصرف مرکبات و ویتامین ث به دلیل خاصیت اسیدی بسیاری از عفونت‌های ادراری را از بین می‌برد. از مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار و گاز دار و غذهای تند باید اجتناب کرد ضمن این که به هیچ وجه نباید سراغ سیگار و الکل رفت.

askdoctor،