pirashki23پیراشکی یکی از لذیذترین غذاهاست که در جهان طرفداران زیادی دارد در این بخش ما شیوه پخت یک نوع پیراشکی را به شکل تصویری آموزش میدهیم که خمیر آن آماده است در واقع از دو نوع خمیر یوفکا و خمیر میلفوی ترکیب شده است

 

مواد لازم:

میلفوی 8 عدد

یوفکا 2 عدد

مواد داخلی:

پنیر سفید 100 گرم

پنیر پیتزای رنده شده نصف لیوان

سس:

شیر 1 استکان

روغن مایع 1 استکان

تخم مرغ 1 عدد

آب گاز دار 1 شیشه

pirashki

pirashki1

pirashki2

pirashki3

pirashki4

pirashki5

pirashki6

pirashki7

pirashki8

pirashki9

pirashki10

pirashki11

pirashki12

pirashki13

pirashki14

pirashki15

pirashki16

pirashki17

pirashki18

pirashki19

pirashki21

pirashki22

طرز تهیه :

ابتدا سس را درست میکنیم: در یک کاسه تخم مرغ رویش روغن مایع ,شیر و آب گاز دار را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم اکنون مواد داخلی را درست میکنیم در یک کاسه پنیر پیتزای رنده شده رویش پنیر معمولی رنده شده ریخته و مخلوط میکنیم  سپس ظرف پیرکس مستطیل شکل را چرب میکنیم  4 عدد از خمیر میلفوی را در داخل ظرف قرار میدهیم  و با دست پهن کرده تا مربعها حالت یکدستی پیدا کند همانطوریکه در تصویر میبینید  سپس 1 عدد یوفکا را مثل تصویر روی خمیر میلفوی قرار میدهیم روی یوفکا  مقداری از مواد سس را می ریزیم  سپس کناره های یوفکار ا  را با دست خرد کرده و روی سس می ریزیم  سپس دوباره کمی از مواد سس را می ریزیم  سپس مواد پنیر دار را می ریزیم سپس 1 عدد یوفکای باقیمانده را در مخلوط سس  فرو کرده و در می آوریم  روی پنیر می گذاریم  حالا 4 خمیر میلفوی که داشتیم با دست پهن میکنیم  روی یوفکا قرار میدهیم  و  کناره هایش را به یوفکای زیری وصل میکنیم  حداقل 4-5 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سس به خوردش برود سپس از یخچال در آورده با چاقو برش میزنیم  رویش زرده تخم مرغ می مالیم وروی آن هم کنجد یا سیاه دانه می ریزیم  می توانید زرده تخم مرغ نمالید در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 35 دقیقه  این مقدار برای 10 نفر کافیست

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد