پیراشکی یکی از لذیذترین غذاهاست که در جهان طرفداران زیادی دارد در این بخش ما شیوه پخت یک نوع پیراشکی را به شکل تصویری آموزش میدهیم که خمیر آن آماده است در واقع از دو نوع خمیر یوفکا و خمیر میلفوی ترکیب شده است
مواد لازم:
میلفوی 8 عدد
یوفکا 2 عدد
مواد داخلی:
پنیر سفید 100 گرم
پنیر پیتزای رنده شده نصف لیوان
سس:
شیر 1 استکان
روغن مایع 1 استکان
تخم مرغ 1 عدد
آب گاز دار 1 شیشه
طرز تهیه :
ابتدا سس را درست میکنیم: در یک کاسه تخم مرغ رویش روغن مایع ,شیر و آب گاز دار را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم اکنون مواد داخلی را درست میکنیم در یک کاسه پنیر پیتزای رنده شده رویش پنیر معمولی رنده شده ریخته و مخلوط میکنیم سپس ظرف پیرکس مستطیل شکل را چرب میکنیم 4 عدد از خمیر میلفوی را در داخل ظرف قرار میدهیم و با دست پهن کرده تا مربعها حالت یکدستی پیدا کند همانطوریکه در تصویر میبینید سپس 1 عدد یوفکا را مثل تصویر روی خمیر میلفوی قرار میدهیم روی یوفکا مقداری از مواد سس را می ریزیم سپس کناره های یوفکار ا را با دست خرد کرده و روی سس می ریزیم سپس دوباره کمی از مواد سس را می ریزیم سپس مواد پنیر دار را می ریزیم سپس 1 عدد یوفکای باقیمانده را در مخلوط سس فرو کرده و در می آوریم روی پنیر می گذاریم حالا 4 خمیر میلفوی که داشتیم با دست پهن میکنیم روی یوفکا قرار میدهیم و کناره هایش را به یوفکای زیری وصل میکنیم حداقل 4-5 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سس به خوردش برود سپس از یخچال در آورده با چاقو برش میزنیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم وروی آن هم کنجد یا سیاه دانه می ریزیم می توانید زرده تخم مرغ نمالید در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 35 دقیقه این مقدار برای 10 نفر کافیست
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد