کیک مرطوبترکیه های ها طرفدار کیک خیس هستند و در رسپی های کیک از این کیک زیاد درست میکنند  در این بخش طرز تهیه کیک خیس با مربای آلبالو را آموزش میدهیم

 

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

مربای آلبالو 1 لیوان

کاکائو ا بسته 25 گرمی

آرد 2 لیوان

وانیل و بکینگ پودر 1 بسته

کیک مرطوب1

کیک مرطوب2

کیک مرطوب3

کیک مرطوب4

کیک مرطوب5

طرز تهیه :

ابتدا روغن مایع , شکر و کاکائو را  در یک ظرف ریخته و باهم مخلوط میکنیم  و از این مخلوط 1 لیوان برمیداریم  سپس در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها را بمدت 2-3 دقیقه هم میزنیم  و مربای آلبالو را می ریزیم  سپس مخلوط شکر را می ریزیم  در آخر  مخلوط آرد  و وانیل  و بکینگ پودر را  می ریزیم  . در ظرف پیرکش چرب شده می ریزیم در فر 160 درجه از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار میدهیم  تا بپزد وقتی ولرم شد سپس مخلوط شکر کنار گذاشته شده  را به همه جایش میریزیم 1-2 ساعت بماند سپس سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد