Anemia-During-Pregnancy

خانم هایی که در دوران باردار بسر می برند و دچار کم خونی می شوند از چه مواد خوراکی باید مصرف کنند می خواهیم به آن ها مصرف شکلات را پیشنهاد دهیم و طرز تهیه  ان را در این مطلب برایتان اروده ایم با ما در ادامه مطلب همراه باشید

 سید جواد علوی درباره راه‌های رفع کم‌خونی در بارداری اظهار داشت: کم خونی در بارداری به رشد جنین اثر می‌گذارد و موجب بروز بی‌حالی و ضعف در زنان باردار می‌شود.

به گفته وی، زنان باردار بهتر است که یک کیلو استخوان راسته گوسفند را بدون گوشت و چربی با پیاز زیاد بگذارند حداقل 14 تا 15 ساعت به خوبی بپزد تا استخوان‌ها نرم شود و کمی ادویه زرد چوبه و نمک اضافه کنند. پس از پختن استخوان‌ها از صافی عبور داده و عصاره استخوان‌های راسته گوسفندی را در تمام غذاهایی که زن باردار می‌خورد به اندازه یک استکان اضافه کنند و یا می‌توانند روزی 2 تا سه استکان از آن را خالی با مدت زمانی از مصرف غذا استفاده کنند.

علوی عنوان کرد: مصرف غذاهای خون‌ساز مانند سیب, به, مویز, شیره انگور, بادام, انجیر, توت و … برای زن باردار ضروری است، البته باید بدانند که هر کدام از این مواد خون‌ساز را جداگانه مصرف کنند تا در معده به خوبی هضم شود.

وی بیان کرد: همچنین زنان باردار بهتر است برای افزایش خون‌سازی در بدن و بهبود رشد جنین روزی یک مرتبه شیره انگور با کمی نان سنگک یا شربت سرکه شیره انگور مصرف کنند.

این کارشناس طب سنتی گفت: اضافه کرد سبوس برنج به غذاها خود از راه‌های افزایش خون‌سازی در بدن است.

علوی درباره تهیه شکلات خانگی برای رفع کم‌خونی خاطرنشان کرد: آب سیب، آب انگور یا آناناس یا از هر کدام به طور مساوی در یک ظرف شیشه‌ای ریخته و شکر سرخ یا عسل اضافه کنند و بر شعله ملایم قرار داده تا آنقدر بجوشد تا سفت شود, پس از سرد شدن آن را با دست به صورت گرد در آورده و روزی 3 مرتبه در دهان گذاشته و آرام آرام مکیده شود.

تسنیم,