غذاهای چرب دشمنی خاصی با معده ما دارند و می توانند باعث بروز اختلالات زیادی در دستگاه گوارش ما شوند توصیه می کنیم از این قبیل غذاهای سرخ کرده بپرهیزید
برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه و مشاور رژیم درمانی با اشاره به مضراتی که غذاهای چرب برای سلامتی دارند، گفت: با توجه به این که هضم غذاهای چرب مدت زمان زیادی را طلب میکند افراد پس از مصرف این گونه غذاهای چرب احساس سنگینی در معده میکنند.
وی ادامه داد: همچنین از آنجایی که سرخ کردن مواد غذایی باعث میشود هضم جذب این مواد دچار اختلال شود و اکثر ویتامینها، پروتئینها، مواد معدنی و املاح و کربوهیدراتها به درستی جذب نشده و دفع شدند.
این متخصص تغذیه از اثرات سوئی که غذاهای چرب بر روی سلامتی و اعصاب دارند گفت: با توجه به این که سرخ کردن مواد غذایی باعث دفع اکثر ویتامینها از جمله ویتامینهای گروه B و ویتامین C میشود و از آنجایی که این ویتامینها بر سلامت اعصاب مؤثرند با از بین رفتن این ویتامینها سلامت اعصاب به خطر میافتد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به طور کلی چربی نامطلوب خون، چاقی و دیگر بیماریهای مرتبط با چاقی در افراد میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان