در این مطلب قصد داریم شما را با روش تهیه ترشی پیاز آشنا کنیم این ترشی بسیار لذیذ و دلچسب است و طبعی گرم دارد که مصرف آن در فصل زمستان توصیه می شود
یکی از خوشمزهترین ترشیهای فصلی ترشی پیاز است که اصطلاحا به آن پیاز ترشی میگویند و البته با پیاز های ریز و مخصوص پیاز ترشی تهیه میشوند. حال اگر داخل آن با مخلفات انواع ترشی پر شود که دیگر مزه آن چند برابر می شود. برای امتحان چند عدد پیاز بزرگ را برداشته و یک ترشی پیاز شکم پر درست کنید.
انتهای پیازها را جدا کرده، یک برش عمیق در وسط آن از سر تا انتها ایجاد کرده و درون سرکه به مدت یک هفته بگذارید تا نرم شوند. لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه کمی نمک و سرکه روی حرارت بگذارید تا نرم شوند.
پیازها را از سرکه در آورده و داخل آن را خالی کنید. در ظرفی هویج، ساقه کرفس، فلفل دلمهای رنگی ، لوبیا سبز، نمک، فلفل و سیر خرد شده را مخلوط کرده و مقداری از مواد را داخل پیاز ریخته و روی آن را با ساقه های پیازچه پر کنید تا مواد بیرون نریزد. ظرفی که قرار است ترشی را درون آن درست کنید برداشته، پیازها را داخل آن بچینید و با سرکه پرکنید و نمک و فلفل را روی همه مواد بپاشید. سپس در ظرف را گذاشته و پس از یک هفته میتوانید استفاده نمایید.
وب سایت ایران بانو