با درست کردن یک ساندویج مرغ مهمانان را سورپرایز کنید این ساندویج مرغ از سایر ساندویج های مرغ متفاوت است
مواد لازم:
نان ساندویج ۲ عدد
پیاز کوچک ۳-۴ عدد خرد شده
گردوی کوبیده شده ۱ مشت
مرغ پخته و خرد شده ۲ تکه
سیر۳-۴ حبه له شده
پوره گوجه فرنگی ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
سس تند ۱ قاشق
خردل ۱ قاشق
نمک و فلفل سیاه
روغن زیتون
برای کاراملیزه کردن:
پیاز کوچک ۲ عدد خرد شده
شکر قهوه ای ۱ قاشق
روغن زیتون
طرز تهیه :
در یک تابه روغن زیتون می ریزیم و پیازهای کوچک و گردو را در این تفت می دهیم سپس مرغ های خرد شده سیر و نمک و فلفل را ریخته ۱-۲ دقیقه تفت می دهیم بقیه مواد را بع تابه ریخته و مخلوط میکنیم سپس از حرارت برداشته که کمی آبدار باشد حالا برای کاراملیزه کرده در تابه خیلی کم روغن می ریزیم و پیازها را تفت میدهیم سپس شکر می ریزیم تا کاراملی شود حالا نانهای ساندویج را نصف کرده با آب مواد مرغی نانهای ساندویج را خیس میکنیم سپس مواد مرغی و پیاز کاراملی را میگذاریم ۲ عدد ساندویج آماده کردیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد