شیرینی که در آن سیاه دانه بکارر فته باشد عطر بخصوصی به شیریتی می دهد که با یک شیرینی نمیتوانیم سیر شویم بخصوص اگر با چای باشد دوست داریم چند تا شیرینی پشت سر هم بخوریم
مواد لازم:
کره ۴ قاشق
روغن مایع ۱ استکان
ماست ۲ قاشق
بهبود دهنده ۲ قاشق مربا خوری
شکر ۱ قاشق
نمک ۱ قاشق مرباخوری
سیاه دانه ۳ قاشق
آرد به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد
رویه:
زرده تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه :
کره , روغن مایع, ماست,شکر, نمک, بهبود دهنده, سیاه دانه و بکینگ پودر را مخلوط میکنیم آرد را کم کم میریزیم تا به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد و خوب ورز میدهیم سپس از خمیر تکه هایی برداشته شکل میدهیم همه مواد را به این شکل درست میکنیم و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم رویش زرده تخم مرغ می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد