بسیاری از بانوان دوست دارند در کنار غذا یک پیش غذایی از بادمجان را هم درست کنند ولی از خوردن پیش غذاهای تکراری خسته شده اند در این بخش از سایت ما آموزش پیش غذای بادمجان را به شیوه مدرن تر و متفاوت تر آموزش میکنیم این هم آموزش گام به گام .این مقدار برای ۲ نفر است
مواد لازم:
بادمجان متوسط ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲ قاشق
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک
روغن سرخکردنی
طرز تهیه :
پوست بادمجان را یک در میان میگیریم به اندازه ۱ سانت حلقه میکیم سپس در یک ظرف تخم مرغ و نمک و آرد بکینگ پودر می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم برشهای بادمجان را اول در در آرد و تخم مرغ غلطانده سپس در روغن داغ سرخ میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد