برخی خوراکی ها می تواند باعث بروز آلرژی در اطفال شوند این خوراکی ها را در سنین خاصی نباید به اطفال داد مصرف آن ها حتی در دوران بارداری می تواند خطرساز باشد
بررسیها تا به امروز نشان دادهاند که اجتناب از دادن کره بادام زمینی، تخم مرغ و یا سویا به کودکان سنین چهار تا 6 ماه بهترین راه برای پیشگیری از آلرژی به این مواد در سنین بعد است.
تحقیقات نشان داده است که استفاده زودهنگام از کره بادام زمینی در کودکان تا 80 درصد شانس ابتلای آنها به آلرژی را افزایش میدهد.
دیگر ادعاها بر این نکته تاکید میکنند که مصرف این مواد آلرژی زا در هنگام بارداری یا حتی در زمانی که مادر کودک را با شیر خود تغذیه میکنند، ممنوع است.
در حال حاضر 5 تا 8 درصد کودکان آمریکای شمالی و 3 تا 5 درصد بزرگسالان این کشور از حداقل یک نوع آلرژی غذایی رنج میبرند. این در حالی است که وارد کردن این مواد غذایی بعد از سنین 11 ماهگی و به تدریج به رژیم غذایی کودکان، حساسیتهای غذایی را در آنها و در سنین بعد کاهش میدهد.
msn،