کوفته سیب زمینی با پنیر پیتزا از غذاهای معروف ترکیه است و چاشنی آن هم رب گوجه فرنگی است که رنگ و طعم خوبی به این کوفته میدهد این کوفته را با همین رسپی درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید این رسپی آموزش تصویری دارد
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 300 گرم
آرد سوخاری 2 قاشق
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
جعفری دو دسته
سیب زمینی متوسط 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
رب 1 قاشق
آب 1 لیوان
پنیر پیتزا
نمک
فلفل سیاه- آویشن- زیره
طرز تهیه :
در یک کاسه گوشت چرخ شده و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم سپس پیاز رنده شده , آرد سوخاری, جعفری خرد شده , نمک و ادویه جات را می ریزیم و خوب ورز میدهیم 10 دقیقه در یخچال قرا رمیدهیم. حالا سیب زمینی ها را پوست گرفته و خوب می شوئیم سپس حلقه حلقه میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم سپس از مواد گوشتی به اندازه گردو برداشته و در دست گرد سپس پهن کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم
در یک ظرف پیرکس چرب شده مقداری از سیب زمینی های سرخ شده را میچینیم رویش کوفته های سرخ شده را قرار داده دوباره روی کوفته ها سیب زمینی سرخ شده قرار میدهیم سپس رویش 2 حلقه گوجه فرنگی میچینیم در یک کاسه رب , آب ریخته و با هم مخلوط میکنیم و در ظرف فر میریزیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بمدت نیم ساعت بپزد نزدیکه به زمان پخت از فر در آورده و ورقه های پنیر پیتزا رویش میدهیم دوباره در فر گذاشته تا پنیرها ذوب شود با برنج سرو کنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد