Dalyan18

یک کوفته با رسپی جدید را یاد بگیرید  این کوفته بسیار مغذی و سالم است چون تخم مرغ و گوشت  دارد و همانطوریکه همه میدانیم تخم مرغ  و گوشت پروتئین زیادی دارند پس غذای سالمی است

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 500 گرم

تخم مرغ 1 عدد

آرد سوخاری 2 قاشق

پیاز متوسط 1 عدد

جعفری مقداری

نمک , زیره و فلفل سیاه

مواد داخلی:

نخود فرنگی و هویج پخته مجموعا 1 استکان

تخم مرغ 3 عدد

رویه:

سفیده تخم مرغ 1 عدد

رب 2 قاشق

آب 1 لیوان

Dalyan

Dalyan1

Dalyan2

Dalyan3

Dalyan4

Dalyan5

Dalyan6

Dalyan7

Dalyan8

Dalyan9

Dalyan10

Dalyan11

Dalyan12

Dalyan13

 

Dalyan15

Dalyan16

Dalyan17

 

طرز تهیه :

در یک ظرف گوشت چرخ شده , آرد سوخاری ,1 عدد  تخم مرغ, پیاز رنده شده و جعفری ریز خرد شده را می ریزیم  در آخر نمک و فلفل سیاه و زیره می ریزیم  و 5 دقیقه خوب ورز میدهیم در روی سطح کار کاغذ آلومینیوم باز کرده رویش مواد گوشتی را پهن کرده  ورویش را صاف میکنیم تا یکدست شود سپس  3 عدد تخم مرغ پخته را حلقه حلقه کرده و روی آن قرار می دهیم  و وسطها و کناره های تخم مرغ را  نخود فرنگی و هویج میگذاریم و بادست فشار میدهیم و   با کمک کاغذ آلومینیوم  رول میکنیم . یک ظرف پیرکس مستطیلی شکل را چرب کرده و رول را در ان قرار می دهیم  سفیده تخم مرغ هم زده شده را با کمک فرچه روی آن می مالیم سفیده تخم مرغ را به این خاطر می زنیم که کوفته در داخل فر وانرود در یک کاسه رب  و آب ریخته  و هم میزنیم  و با قاشق روی کوفته می ریزیم در فر 180 درجه  از قبل گرم شده بمدت 45 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد وقتی از فر در آوریم به اندازه 2 انگشت برش زده  و گرم سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد