شیرینی خرمایی

یک خانم خانه دار که یک قناد ماهری  هم که باشد می داند  علاوه بر درست کردن شیرینی باید طوری آنها را درست کند که برای سلامتی ضرر نداشته باشد ما هم  در این بخش از سایت می خواهید یک شیرینی سالم را آموزش دهیم چون این شیرینی اصلا شکر ندارد و بجایش از خرمای خشک استفاده شده است

مواد لازم:

خرمای خشک 20 عدد

تخم مرغ 1 عدد

فندق پودر شده 30 گرم

کره 60 گرم

جوش 1 قاشق چایخوری

آرد 150 گرم

آرد سبوس دار 150 گرم  ( آرد سفید هم می شود)

طرز تهیه :

در یک قابلمه کوچک خرماها را  ریخته رویش آب جوش می ریزیم  در حرارت متوسط 4-5 دقیقه می جوشانیم تا خرماها نرم شوند سپس پوست خرما هارا میگیریم و هسته ها را در می آوریم  و  و از آب خرماهایی که جوشانیم 3-4 قاشق می ریزیم  سپس پوره میکنیم . پوره خرما و سایر مواد را با هم مخلوط کرده ورز میدهیم خمیر نرمی بدست می آید  اگر خیلی نرم شده کمی آرد  و اگر خیلی سفت شده کمی آب خرما بریزید از خمیر به اندازه گردو برداشته  و در سینی فر میچینیم  در فر 175 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 12 دقیقه بپزد

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد