بهتر است ارتباطمان را با خانواده همسر همواره حفظ کنیم و به بهبود آن تاثیر بگذاریم و سعی کنیم در نحوه رفتارمان با آن ها اصول ادب و احترام را رعایت کنیم راهنمایی های بیشتر را در ادامه مطلب برایتان آورده ایم
سید کمال موسوی روانشناس و مشاور با اشاره به این که در ارتباطات اصطلاح شور و شعور کاربرد دارد، شعور معیار عقل و شور معیار احساس است. اگر در هنگام ارتباطات اجتماعی شور را انتخاب کنیم به طبع دچار افراط و تفریط میشویم، اظهار کرد: روابط اجتماعی باید همراه شور و شعور باشد و به حریم و چارچوبها نیز توجه شود در ارتباطات اصطلاح شور و شعور کاربرد دارد. اگر شعور را انتخاب کنیم روابط خشک میشود.
وی افزود: باید ارتباط با دیگران همراه با احترام باشد و طرف مقابل را همان گونه که است بپذیریم و احترام بگذاریم.
موسوی تصریح کرد: چگونگی ارتباط با همسر نیازمند چند نکته است، والدین باید حد خود را در ارتیاط با داماد و عروس حفظ کنند، داماد و عروس باید به تدریج وابستگی به خانواده خود را با شیب ملایم برطرف کند، دختر و پسر با خانواده دیگری مانند خانواده خود رفتار کند، داماد و عروس (همسران) نقش میانجی و رابط را دارند و مانند لولای در نقش باز و بسته شدن در را تنظیم میکنند.
این متخصص روانشناس و مشاوره تأکید کرد: قبل از ازدواج الویت اطلاعات با والدین و بعد از ازدواج با همسران است، اگر کسی این الویت را رعایت نکند هیچ وقت آرامش و نشاط را نخواهد دید، برای رابطه درست باید مهارت آموخت، دخالت همراه دلسوزی مشکل ایجاد میکند، اگر مشکلی پیش آمد باید به مشاوره مراجعه شود، عدم اصول میان همسران باعث نزاع و اختلاف میشود، با تدبیر مسائل حل میشود و به طور کلی باید احترام بگذاریم، از خانواده همسر شناخت پیدا کنیم، حدود را رعایت کنیم، همه چیز را نگوییم و مهارت حل مسائل را پیدا کنیم.
وی در پایان گفت: در حقیقت مهارتهای ده گانه زندگی باعث سازگاری بیشتر میشود و مؤثرترین این مهارتها ارتباط بین فردی است و در ارتباط با خانواده همسر مؤثر است.
خانواده مانند تخم مرغی است؛ زرده مادر و سفیده پدر است. زرده نقش ادامه نسل و سفیده نقش حامی، پشتیبان و تأمین کننده را ایفا میکند.
پوسته تخممرغ حریم خانواده است، اگر کسی پوسته را شکست حریمها از بین میرود و دخالت دیگران در آن زیاد و خانواده نابود میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان