چیز کیک لیمویی23

راستش را بخواهید من زیاد چیر کیک دوست ندارم چونکه داخلش پنیر دارد  فکر میکنم خیلی سنگین می شود تاکنون 1 یا 2 چیزکیک را پسندیدم این هم بخاطر این نیست که خودم آموزش دادم بلکه  واقعا چیز کیک محشری است این هم آموزش گام به گام این چیز کیک :

 

مواد لازم:

بیسکویت پتی بور 1 پاکت

کره 50 گرم

کرم:

تخم مرغ 1 عدد

پنیر 200 گرم

خامه 100 میلی لیتر

آرد 2 قاشق مربا خوری

شکر 5 قاشق

نشاسته 1 قاشق

وانیل 1 پاکت

رنده 1 عدد پوست لیمو ترش

آب لیموی تازه 1 عدد

سس لیمویی:

لیمو ترش 2 عدد

شکر 2.5 قاشق

نشاسته گندم 1 قاشق مربا خوری

آب نصف استکان

چیز کیک لیمویی

چیز کیک لیمویی1

چیز کیک لیمویی2

چیز کیک لیمویی3

چیز کیک لیمویی4

چیز کیک لیمویی5

چیز کیک لیمویی6

 

چیز کیک لیمویی7

 

چیز کیک لیمویی8

 

چیز کیک لیمویی9

 

چیز کیک لیمویی10

 

چیز کیک لیمویی11

 

چیز کیک لیمویی12

 

چیز کیک لیمویی13

 

چیز کیک لیمویی14

 

چیز کیک لیمویی16

 

چیز کیک لیمویی17

 

چیز کیک لیمویی18

 

چیز کیک لیمویی19

 

چیز کیک لیمویی02

 

چیز کیک لیمویی21

 

چیز کیک لیمویی22

طرز تهیه :

بیسکویت پودر شده را در یک کاسه می ریزیم سپس کره ذوب شده را روی بیسکویت های پودر شده می ریزیم و خوب به خورد هم میدهیم سپس به هرکدام از قالب های سیلیکونی 2 قاشق از مخلوط بیسکویت می ریزیم  و کناره های آن را با قاشق مرتب می کنیم در یخچال بمدت 30-40  دقیقه قرار می دهیم

کرم:

آب اضافی پنیر را می گیریم در یک کاسه می ریزیم سپس 5 قاشق شکر را ریخته و با میکسر هم میزنیم  سپس تخم مرغ  و خامه را می ریزیم  با درجه کند هم زن هم میزنیم سپس آرد , نشاسته , وانیل ریخته با همزن دستی هم میزنیم  سپس رنده پوست لیمو ترش و اب لیموی تازه ریخته مخلوط میکنیم  حالا از یخچال قالبهای سیلیکونی را در آورده 2.5 قاشق از کرم را روی مخلوط بیسکویت ها می ریزیم حالا در سینی فر قرار میدهیم در یک ظرف مقداری آب ریخته داخل فر قرار میدهیم تا کیک ترک نخورد در فر 160 درجه از قبل گرم شده بمدت 40-45 دقیقه قرار میدهیم  تا رویش طلایی شود سپس از فر در آورده 15 دقیقه می گذاریم سرد شود وقتی به دمای محیط رسید حداقل 5-6 ساعت در یخچال قرار میدهیم  سپس  در ظرف بر میگردانیم  و به آرامی از ظرف جدا میکنیم

برای درست کردن سس لیمویی در یک ظرف آب لیموی تازه  را در یک تابه می ریزیم  شکر و آب را می ریزیم میگذاریم بجوشد تا زمانیکه ذرات شکر خوب حل شود سپس نشاسته گندم ریخته و خیلی کم آب می ریزیم  نشاسته را هم کم کم میریزیم  و خوب مخلوط کنید و مرتب هم بزنید تا در غلظت سس باشد سپس از حرارت برداشته  و میگذاریم ولرم شود حالا از این سس روی چیز کیک می ریزیم40-45 دقیقه دیگر در یخچال قرار میدهیم با چای یا قهوه سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد