7686
 اگر قصد ازدواج با همسری دیابتی دارید بهتر است با رفتارها و نحوه تغذیه این افراد آشنا شوید تا ببینید می توانید با آن ها زندگی مشترک خود را آغاز کنید مهمترین دانستنی های لازم برای ازدواج با افراد مبتلابه دیابت را در این مطلب آورده ایم
محمدرضا مهاجری متخصص غدد با اشاره به اینکه کسب آگاهی و اطلاعات کافی در خصوص بیماری دیابت می‌تواند کمک بزرگی به زندگی مشترک بیماران دیابتی کند، اظهار کرد: خانواده از مهمترین نهادهای یک جامعه است که نقش بسیار مهمی در کیفیت زندگی اعضای خانواده دارد. بهتر است قبل از ازدواج و تشکیل خانواده در صورتی که فرد دچار بیماری دیابت است فرد متقابل را در جریان گذاشت و با کسب اطلاعات و آگاهی‌ کافی زندگی مشترک خود را آغاز کنند.
وی افزود: تجربه نشان داده است بیماران دیابتی که از حمایت خانواده، دوستان و همسران خود برخوردارند بهتر می‌توانند بیماری خود را مهار کنند.
مهاجری تصریح کرد: نوسانات و افت قند خون باعث بروز برخی رفتارهای پرخاشگرانه و بی‌قراری در بیماران می‌شود.افزایش شدید قند خون، کم طاقتی‌، بی‌حوصلگی و ناآرامی را به همراه دارد و ممکن است در بسیاری مواقع فرد دیابتی با ناتوانی جنسی مواجه شود. البته با تنظیم قند خون و انجام نکات مهم می‌توان بیماری آنها را کنترل و مهار کرد.
این متخصص غدد تأکید کرد: همسران بیماران دیابتی باید در خصوص نوع تغذیه، تنظیم رژیم غذایی، چگونگی رفتار و برخورد با بیماران دیابتی، آمادگی کامل برای مقابله با افت یا افزایش قند خون و فشار خون، رفتار و بروز عارضه‌های حاصل از بیماری دیابت را با کسب اطلاعات و آگاهی کافی داشته باشد.
وی در پایان گفت: چک کردن قند خون در طول روز، تنظیم انسولین، مصرف گیاهان دارویی و خوراکی از کارهای همیشگی است که باید اطرافیان بیماران دیابتی به آن توجه کنند.
اگر بیماران دیابتی بر اثر افت قند خون دچار بی‌حسی شدند اما هنوز هوشیار هستند با خوردن مایع شیرین، تنظیم انسولین و مصرف گیاهان خوراکی و یا تزریق آمپول گلوکاگن بهبود پیدا می‌کنند. اما اگر سطح هوشیاری آنها کاهش پیدا کرد باید به پزشک معالج مراجعه شود.