ways-to-handle-a-teen-with-suicidal-thoughts

استقبال انسانها برای شناختن فرد دروغگو جذابیت زیادی دارد  در این بخش از سایت دکتر سلام برای شما طریقه شناسایی دروغگو ها با استفاده از حرکات بدن و نشانه های دیگر بسادگی یاد میدهد  که همه اینها برپایه حقایق و ارتباطات رفتاری مشخص میشود

اشتیاق مردم برای تشخیص دروغ بخاطر محبوبیت برخی برنامه های تلویزیونی و فیلم هایی مثل Lie To Me و The Negotiator مشخص است, که در آن مفاهیم پیچیده ای مانند عبارات مخفف و الگوی حرکت چشم ها بزبان ساده ای که برای مصرف عمومی کاربرد داشته باشد بیان شده است. اگر زمان و انرژی بیشتری برای مطالعه تکنیک های تشخیص دروغ صرف کنید بهتر می توانید یک “انسان دروغگو” را تشخیص بدهید, در ادامه چند تکنیک ساده و سریع برای کمک به تشخیص فرد دروغگو آمده است.

برای تشخیص دروغ, اگر یک چشم انداز کلی در این مورد داشته باشید فکر می کنم برایتان مفید باشد. مواردی که در تشخیص دروغ باید به آن توجه کنید زبان بدن, سیگنال های احساسی, عکس العمل هایی مثل احساس گناه و معذب بودن, انتخاب کلمات و نشانه های فیزیولوژی می باشد.

زبان بدن

وقتی با هدف یادگیری تشخیص دروغ به زبان بدن توجه می کنید, بر اساس یک سری واقعیات شروع به بررسی ارتباطات غیر کلامی تناقض دار آن فرد می کنید. یک راه برای اینکار این است که یک عبارتی بگویید که خودتان می دانید صحیح است و حرکات طرف مقابل را در هنگام پاسخ به این پرسش در ذهنتان ثبت کنید. برای مثال, اگر می دانید که طرف مورد نظر برای تعطیلات به هاوایی رفته است, جدی بگویید, “برای یک هفته به هاوایی برای تعطیلات رفتی. واقعا عالی!” بعد از موضوع دیگری بگویید که می دانید صحیح نیست: “مثلا تام کروز رو آنجا دیدی. چکار می کرد!” تفاوت های غیر کلامی اش را نسبت به دفعه قبل بررسی کنید و زبان بدنش را با موقعی که حقیقت را گفت مقایسه کنید. حالا شما دو تصویر ذهنی از “بله” و “خیر” ها دارید, که می تواند معیاری برای اندازه گیری های بعدی تان باشد. در آینده, وقتی سوالاتی با “بله” یا “خیر” و یا عبارات پرسشی مطرح کردید, باید بر اساس همان معیاری که تعیین کرده بودید همه چیز را بررسی کنید. با این روش, می توانید تشخیص بدهید که فریبی وجود دارد یا نه.

در اینجا برخی از عکس العمل های رایج مردم در حین دروغ گفتن آورده شده است:

  • حرکات محدود یا عدم حرکت در قسمت دست و بازوها
  • کاهش تماس چشمی
  • افزایش تماس دست با صورت
  • حرکات بدن هیچ تناسبی با حرف های طرف مقابل ندارد

سیگنال های احساسی

طوری که مردم احساساتشان را بیان می کنند کاملا مشخص است که دارند دروغ می گویند یا خیر. در این دسته, بسادگی با بررسی ابراز غیر طبیعی احساسات یاد می گیرید که چطور دروغ گفتن را تشخیص بدهید.

  • به تاخیر در بیان احساسات دقت کنید
  • به احساساتی که طولانی تر از حالت طبیعی است دقت کنید
  • بیان احساسات بجای کل صورت فقط محدود به ناحیه خاصی از صورت می شود

انتخاب کلمات

انتخاب کردن واژه هایی که بکار می بریم می تواند بخوبی عدم صداقتمان را مشخص کند. وقتیکه افراد سعی می کنند دروغ بگوید, تلاش می کنند خودشان را بعلت ناهماهنگی های شناختی که توسط دروغ ایجاد می شود, از دروغگو بنظر آمدن دور کنند. برای اینکار, تغییراتی که بواسطه بیان این دروغ در خودشان بوجود می آید, و خود طرز بیان آن دروغ تاثیراتی را بروی طرز صحبت کردنشان می گذارد.

بر طبق منابع جدید, حتی استفاده از ضمیر می تواند مشخص کند که در حال دروغ گفتن هستیم یا خیر.بر طبق نظریه Dr. James W. Pennebaker از دانشگاه Texas در Austin, ضمیرهایی مثل “من,” “ما” و “مال من” عباراتی هستند که مالیکت فرد را نشان می دهند. بنابراین, چه موقع یک نفر دروغ می گوید؟ وقتیکه از این ضمیرها کم استفاده می کند.

  • شخصی که صادق نیست عبارات مستقیم نسبت به خودش را کمتر استفاده می کند.
  • آنها اغلب کلمات واضح شان را مجددا تکرار می کنند.
  • جزئیات غیر ضروری را به این بیانیه فریبنده شان اضافه می کنند.
  • عباراتی که در آن پیشوندهایی مثل “نمی” بکار برده می شود بیشتر به حقیقت شباهت دارد تا دروغ.
  • دروغگو عبارات مداخله ای مانند “واقعا,” “راست می گی,” یا “حقیقتا.” را در بین صحبت طرف مقابل زیاد بکار می برد
  • تغییر دادن ناگهانی موضوع مورد بحث نشانه دیگری از عدم صداقت است.

نشانه های فیزیولوژی

بسیاری از مواردی که در بالا ذکر شد بیشتر به کنترل آگاهانه فرد دروغگو مربوط می شود. با این حال, “گفته می شود” چیزی که خارج از آگاهی خود فرد باشد کنترل و مهار کردنش سخت تر است.

  • عرق کردن می تواند نشانه ای از دروغ گفتن باشد.
  • دروغ می تواند باعث افزایش ترشح هورمون آدرنالین بشود. که باعث ایجاد نوسان در تولید بزاق می شود, که باعث می شود بیشتر انسان آب دهانش را بواسطه خشکی گلویش ببلعد.
  • از آنجائیکه ضربان قلب بواسطه دروغ گفتن شدید تر می شود, فرد متقلب سریع تر نفس می کشد.
  • کاهش پلک زدن چشم هم می تواند نشانه ای برای دروغ گفتن باشد.

در حالیکه دروغ گفتن امری رایج است, اما از لحاظ بدن ما طبیعی نیست, اکثر افراد بواسطه مقابله بدن در برابر دروغ بیشتر کشش به سمت گفتن حقیقت دارند, حتی زمانیکه احساس کنند نیاز است که دروغ بگویند. برای انجام اینکار برجسته, مغز وارد اضافه بار شناختی بمنظور ارائه منابع لازم برای متوقف کردن دروغ می شود. از آنجائیکه ذهن و بدن به شیوه های متعددی با هم مرتبط هستند, بدن وقتیکه مغز بار شناختی اش را افزایش می دهد آنرا درک می کند, و نسبت به آن واکنش نشان می دهد. تنها کلید اینکه در تشخیص دروغ خوب بشوید این است که خوب به دنبال تصویر کلی (تمام نشانه های بالا) در فرد مورد نظرتان باشید. اطمینان حاصل کنید که بر اساس هنجارهای فرهنگی و خصیصه های ذاتی فرد مورد نظر که خوب می شناسیدش در این مورد قضاوت کنید و کسی را به دروغگویی متهم نکنید. به همه چیز توجه کنید و خونسرد باشید, و به راهتان برای تبدیل شدن به کارشناس ارشد تشخیص دروغ ادامه بدهید و زود قضاوت نکنید!

منبع-http://genie.ir